Heel goed. Schades worden netjes en van hoge kwaliteit gerepareerd. Zou met op de hoogte houden en inplannen wel accurater moeten zijn. Nu pas na maanden en een boze mail bericht leek of ze mij...Heel goed. Schades worden netjes en van hoge kwaliteit gerepareerd. Zou met op de hoogte houden en inplannen wel accurater moeten zijn. Nu pas na maanden en een boze mail bericht leek of ze mij vergeten waren. Betrof een caravan reparatie
E van der Heeft
De schade is netjes hersteld en niet meer zichtbaar. De benodigde tijd van 6 dagen is acceptabel gezien de omvang van de schade. Het is prettig dat een leenfiets beschikbaar was.
Georgi Arnaudov
Het is mijn eerste keer daar
W.Q.Kuiper
Frans Buelens
Ondanks het feit dat ik zomaar binnen kwam vallen met een kleine schade was de ontvangst gemoedelijk en vriendelijk. Er werd meteen naar de schade gekeken en er nog een vakman bijgehaald.Ondanks het feit dat ik zomaar binnen kwam vallen met een kleine schade was de ontvangst gemoedelijk en vriendelijk. Er werd meteen naar de schade gekeken en er nog een vakman bijgehaald. En jawel na wat overleg over vervangend vervoer werd meteen overgegaan tot akte. Ik kon er op wachten en anderhalf uur later reed ik mer een gerepareerde en volledig gewassen auto de deur uit. Waar bind je nog deze service. .
Koksal Sedef
Vriendelijk en hulpzaam personeel. Afspraken met korte wachttijden en leenauto mooi geregeld
Paul thiessen
nooit gedacht
De verwerking is door Familie omstandigheden traag verlopen, waardoor onze schade naar ons gevoel niet correct is afgewerkt ( mede doordat stukken bij onze verzekering kwijt zijn geraakt, welke ik...De verwerking is door Familie omstandigheden traag verlopen, waardoor onze schade naar ons gevoel niet correct is afgewerkt ( mede doordat stukken bij onze verzekering kwijt zijn geraakt, welke ik persoonlijk heb afgegeven)