Positief. Goed overleg, meedenken en ons op de hoogte houden.
Prima service
Zeer vriendelijke ontvangst, na inbraak in mijn auto. Namen ruim de tijd om alles door te spreken en samen nog eens naar de schade te kijken. Tussentijds goed op de hoogte gehouden van de...Zeer vriendelijke ontvangst, na inbraak in mijn auto. Namen ruim de tijd om alles door te spreken en samen nog eens naar de schade te kijken. Tussentijds goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en de vorderingen. Schade keurig hersteld, alles goed uitgelegd wat er gedaan was. Zelfs de gestolen parkeermuntjes waren vervangen! Ik kan dit bedrijf aan iedereen van harte aanbevelen.
Een bedrijf waar men graag zaken mee doet. je word er er goed begeleid in het hele schade afwerk traject en correct en netjes geholpen. verdere service is prima werd in mijn geval gelijk een...Een bedrijf waar men graag zaken mee doet. je word er er goed begeleid in het hele schade afwerk traject en correct en netjes geholpen. verdere service is prima werd in mijn geval gelijk een leenauto ingezet.
Snelle service, klantvriendelijk en goede aftersales
Ben er netjes behandeld , en de schade is netjes en volgens afspraak gerepareerd. Ik zou het bedrijf zeker aanbevelen.
Adequaat, klantvriendelijk en bekwaam; kortom voorbeeld voor derden.
Mijn schade is op een prettige manier afgehandeld. Alle vragen die ik had zijn duidelijk beantwoord. Ook is de schade op een goed manier hersteld