Wat een goede service. Mocht er meer schade zijn dan kom ik zeker terug.
Goed bedrijf aardige mensen en leveren topwerk en service
Zeer goed
Kleine schaaf schade. Na telefonisch contact langs geweest bij schadebedrijf om een kosten indicatie te verkrijgen. Dit was duidelijk en in eerste instantie leek een en ander correct te worden...Kleine schaaf schade. Na telefonisch contact langs geweest bij schadebedrijf om een kosten indicatie te verkrijgen. Dit was duidelijk en in eerste instantie leek een en ander correct te worden afgehandeld via de ANWB verzekering. De schade was hier reeds aangemeld. Bij de uitdraai van de gemaakte afspraak bleek echter dat ik over een termijn van 5 jaar een meerprijs aan premie van ruim 1000 euro kwijt zou zijn als ik de schade zou claimen. Dus besloten om de schade zelf te betalen. Bij navraag ANWB bleek dit NIET te kloppen bij een 1e schade en een no-claim van 80%. Dit bleek vermoedelijk ontstaan te zijn omdat er niet was aangegeven in de software dat de schade al was aangegeven bij de ANWB. Hierdoor dacht de software dat het een 2e schade was. Kleine vergissing maar erg veel onduidelijkheid hierdoor. Verder is schade keurig afgehandeld en exact voor de opgegeven prijsindicatie.
Heel goed! Snel en secuur gewerkt. Erg blij met het resultaat
Super service
Keurig geholpen en de schade prima hersteld
Snelle reactie op mijn aanmelding. Snelle en goede reparatie. Fijn dat ze al voor 7:30 open zijn
Aardige mensen, kreeg meteen een leenauto en de schade is mooi verholpen