Lange wachttijden, maar na 3 maanden is mijn voor bumper netjes en snel hersteld.
Juannita Oemar
Prima ervaring met herstelbedrijf.
Lex Bruns
Ik ben niet heel erg enthousiast, omdat de schade aanvankelijk niet in zijn geheel was hersteld en ik moest er apart weer voor terugkomen om dit alsnog te laten doen. Daarnaast moest ik erg lang...Ik ben niet heel erg enthousiast, omdat de schade aanvankelijk niet in zijn geheel was hersteld en ik moest er apart weer voor terugkomen om dit alsnog te laten doen. Daarnaast moest ik erg lang wachten voor een afspraak.
Noorduyn
Fijne communicatie en flexibel om samen tot een passende planning te komen
Martin van Zweden
Uitstekende communicatie en vriendelijk contact. Onze auto is daarnaast vakkundig hersteld na alle hagelschade; knap gedaan. Er is niets meer van schade te zien. En dat ook nog, in mijn ogen, snel...Uitstekende communicatie en vriendelijk contact. Onze auto is daarnaast vakkundig hersteld na alle hagelschade; knap gedaan. Er is niets meer van schade te zien. En dat ook nog, in mijn ogen, snel gedaan. Verder is de koffie bij de receptie ook nog lekker.....
MB Raad- en Administratiekantoor
Direct afspraak kunnen maken, en tijdig het probleem opgelost.Je kon een leenfiets krijgen, was echt nodig op dat moment.
Jacques
Keurig geholpen en een snelle afhandeling voor het brengen van mijn auto en het ophalen.