Ik vond de behandeling vriendelijk en behulpzaam. De afspraken werden correct nagekomen.
Goed geholpen duidelijk en snel
Is het niet voorbarig na één ervaring over een algemene ervaring te praten? U weet, één zwaluw maakt nog geen lente. Hetgeen niet wegneemt dat wij goed...Is het niet voorbarig na één ervaring over een algemene ervaring te praten? U weet, één zwaluw maakt nog geen lente. Hetgeen niet wegneemt dat wij goed geholpen zijn !
Zeer vriendelijke mensen, zeer netjes werk afgeleverd, Mooie vervang auto al met al beste ervaring met een autoschadebedrijf tot nu toe.
Helaas voor ons dit jaar twee maal bij Merkelbag. De eerste mmaalde schade via de verzekering prima afgehandeld en meteen ook een oude schade op eigen kostenlaten repareren. Goed en snel werk...Helaas voor ons dit jaar twee maal bij Merkelbag. De eerste mmaalde schade via de verzekering prima afgehandeld en meteen ook een oude schade op eigen kostenlaten repareren. Goed en snel werk geleverd. Tweede maal helaas een schade die de dagwaarde overtrof. Michel dacht met ons mee. We wilden ons goed onderhouden autootje nog niet kwijt. Met een tweedehands deur kwam het allemaal goed. Chareau voor Merkelbag.
Goede snelle service. Zelfde dag auto kunnen brengen en meteen vervangend vervoer geregeld. Schade goed hersteld. Afhandeling via verzekering draagt schadeherstelbedrijf zorg voor. Geen...Goede snelle service. Zelfde dag auto kunnen brengen en meteen vervangend vervoer geregeld. Schade goed hersteld. Afhandeling via verzekering draagt schadeherstelbedrijf zorg voor. Geen omkijken naar. Vriendelijke eigenaar en personeel. Correct te woord gestaan en duidelijk uitleg gekregen.