Autoschade Heuvelland is een bedrijf waar de klant centraal staat, zeer vriendelijk personeel en een receptie waar je je meteen thuis voelt. Onze schade is op korte termijn vakkundig gerepareerd....Autoschade Heuvelland is een bedrijf waar de klant centraal staat, zeer vriendelijk personeel en een receptie waar je je meteen thuis voelt. Onze schade is op korte termijn vakkundig gerepareerd. Wij zijn meer dan tevreden!
Ageeth Verweij
Snelle en vlotte service Aardige mensen en correcte afhandeling van de schade
Dit was mijn eerste ervaring met dit bedrijf en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er zeer tevreden over ben. Hartelijke ontvangst en zeer klantvriendelijk. En een prima afwerking/-handeling...Dit was mijn eerste ervaring met dit bedrijf en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er zeer tevreden over ben. Hartelijke ontvangst en zeer klantvriendelijk. En een prima afwerking/-handeling omtrent de schade aan mijn auto.
Arie S.
Qua afhandeling en contact hebben we prima ervaring met A.A.S.
Een zeer klantvriendelijk bedrijf. Zeer behulpzaam en correcte afhandeling.
Annoniem
Een nette herstelbedrijf met nog tijd voor de klant
Goed!
Jaco lam