Werkt zeer professioneel en is zeer snel in het handelen naar de klant!
Goed. Netjes gewerkt.
Prima autoschadeherstelbedrijf. Ook voor ruitschade kun je hier terecht.
Ik werd keurig geholpen , en kreeg voldoende informatie bij het afgeven van mijn auto. Ik kreeg een nette ruilauto mee , en ook hierover genoeg info. De schade is vakkundig gemaakt , en...Ik werd keurig geholpen , en kreeg voldoende informatie bij het afgeven van mijn auto. Ik kreeg een nette ruilauto mee , en ook hierover genoeg info. De schade is vakkundig gemaakt , en mijn auto stond netjes klaar bij het afhalen. Een aanrader dus.
Heb ook geen...Dashboard was kapot en opnieuw vervangen/ gemaakt.Tot mijn verrassing zat er nog een kras op,zo ook in de voorruit zat nog een krasje dit terwijl de auto klaar zou zijn...
Heb ook geen papieren gehad waar precies op staat wat er vervangen is voor de garantie?
Klantvriendelijk. Komen afspraken na.
Ik ben uiterst tevreden. Prima service en er wordt keurig netjes werk geleverd. Het contact verliep ook perfect. Alles duidelijk en helder.
Een hele goede ervaring. Goede hulp, service, goede afhandeling via verzekeringsmaatschappij
Zeer vriendelijk en goed, de auto in perfecte staat afgeleverd .