De afspraak was snel gemaakt en werd vriendelijk te woord gestaan. De auto is zoals afgesproken netjes op tijd weer afgeleverd met een mooi hersteld- resultaat.

H.Ruijgh

De service waren uitstekend ook de reparatie is naar alle tevredenheid uit gevoerd.

We zijn uiterst tevreden over de wijze waarop de klus is uitgevoerd.

We zijn uiterst tevreden over de wijze waarop de klus is uitgevoerd.
Niet alleen was de schade onzichtbaar hersteld. Ook de auto werd van binnen en buiten prachtig schoon afgeleverd.
Dank en onze oprechte complimenten!

Edgar Boonstra

Goede service, prettig contact en duidelijk afspraken die nagekomen worden. Tussentijdse worden wij netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen of bij eventuele bijzonderheden. Service indien... Goede service, prettig contact en duidelijk afspraken die nagekomen worden. Tussentijdse worden wij netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen of bij eventuele bijzonderheden. Service indien gewenst van en tot de eigen voordeur.

Sebastiaan Mulder

Zeer vriendelijke medewerkers. Helpen je waar je om vraagt. En mochten ze het niet weten... Dan zoeken ze het voor je uit.

Auto is zeer netjes afgeleverd. En snel hersteld....

Auto is zeer netjes afgeleverd. En snel hersteld. Maandagmiddag de auto gebracht. En vrijdagmiddag weer teruggekregen.
Tijdens het herstel een nette leenauto meegekregen.

Kortom. Zeer tevreden!

S. Kempenaar

Reparatie van de mij gemelde schade uitstekend hersteld, ook waren er in de nabijheid van het schadegebied nog twee zichtbare krassen, deze zijn ook vakkundig hersteld. Toppppp.

Zeer professioneel.

Prima, vriendelijke en behulpzame receptionist

Jeanina Bakker

Super hersteld. Ik had tussendoor mijn auto toch nog nodig, terwijl hoogstra wachtte op een besteld ruitje.
Ze hebben het raam super netjes afgeplakt. En daardoor kon ik tussendoor de auto toch gebruiken.
Ook superschoon afgeleverd na herstel. Dank hier voor!

Snel, correct, deskundig