Goed, ze hebben een luisterend oor. Voelt je direct thuis en voelt vertrouwd.

Klantvriendelijk en kwalitatief prima schadeherstelbedrijf. Goed werk geleverd en administratief de schadebehandeling met de verzekering correct gedaan. Auto is netjes afgeleverd.

Vriendelijk, behulpzaam en servicegericht

Prima bedrijf mooie uitstraling en deskundig geholpen

Uitstekend, klantvriendelijk

Zeer goed. Ik werd snel geholpen, de auto moest een paar dagen weg, kreeg een fijne leenauto mee, en kreeg de auto gemaakt en gewassen weer terug. Administratieve afhandeling met de verzekering... Zeer goed. Ik werd snel geholpen, de auto moest een paar dagen weg, kreeg een fijne leenauto mee, en kreeg de auto gemaakt en gewassen weer terug. Administratieve afhandeling met de verzekering hebben ze volledig uit handen genomen.

Schade is perfect gerepareerd en zonder meerkosten is er extra werk verricht zoals onder meer het repareren en overspuiten van alle 4 de sportvelgen terwijl maar 2 velgen in rekening... Schade is perfect gerepareerd en zonder meerkosten is er extra werk verricht zoals onder meer het repareren en overspuiten van alle 4 de sportvelgen terwijl maar 2 velgen in rekening zijn gebracht . Deuk in deur hersteld en als extra service meerdere kleine beschadigingen op andere plaatsen ook kosteloos meegenomen . Auto is in showroomstaat aan mij geretourneerd . Afhandeling van schade met verzekering is volledig door bedrijf gedaan . Heel erg fijn .

Prima herstel!