Prima schadeherstelbedrijf, een vertrouwd adres, goede service, fantastisch afwerking van schade en perfecte aflevering

Altijd topservice en kwaliteit

Heel erg goed, klantvriendelijk, efficient,
100% tevreden

Algemene ervaring is dat kwaliteit goed is. Mijn ervaring met afspraken maken, communicatie en de afrekening was minder goed.

Top. Vakkundig en profesioneel

De algemene ervaring is prima. Prettige mensen die zich aan de afspraken houden en je echt helpen.

Bedrijf maakt goede duidelijke afspraken en komt die ook na. Auto is perfect hersteld.

Schade gemeld bij verzekeraar ANWB. Na prettig telefonisch contact kon ik gewoon even langskomen voor een inspectie en voorlopige prijsopgave. Bij aankomst werd meteen de schade in beeld gebracht,... Schade gemeld bij verzekeraar ANWB. Na prettig telefonisch contact kon ik gewoon even langskomen voor een inspectie en voorlopige prijsopgave. Bij aankomst werd meteen de schade in beeld gebracht, foto's gemaakt en alles in de computer ingevoerd. Binnen half uurtje alles gereed en kosten in beeld. Direct afspraak gemaakt voor schadeherstel ( 2 weken later i.v.m. zomervakantie ). Schade keurig binnen de afgesproken twee werkdagen hersteld. Ondertussen leenauto van AAS gehad ( gratis via mijn verzekeraar ).

Erg positief. Vriendelijk personeel, heldere communicatie en goede reparatie.