Wij hebben (helaas) al meerdere keren onze schade laten repareren en zijn altijd zeer tevreden over het resultaat. Je wordt vriendelijk te woord gestaan, op de hoogte gehouden over de duur van het...Wij hebben (helaas) al meerdere keren onze schade laten repareren en zijn altijd zeer tevreden over het resultaat. Je wordt vriendelijk te woord gestaan, op de hoogte gehouden over de duur van het schadeherstel en alles wordt netjes afgehandeld.
De mensen zijn zeer vriendelijk. Het werk is goed gedaan. De auto is meer dan netjes afgeleverd. Er was goed vervangend vervoer. Ik werd snel geholpen. Er was een goede service
Prima ervaring, snel opgelost, wordt meegedacht (Spullen vast versturen per mail zodat dossier vast aangemaakt wordt, scheelt weer tijd) en vakkundig gerepareerd
Uitstekende en snelle service.
Zeer te vrede
Prima! Erg klantvriendelijk
Goed bedrijf
Goed en correct bedrijf
Toen ik mijn schade opliep aan mijn auto kon ik direct terecht bij de Boer Autoschade. Maurice heeft mij onwijs geholpen, ondanks dat de tegenpartij tegenwerkte in het begin.Toen ik mijn schade opliep aan mijn auto kon ik direct terecht bij de Boer Autoschade. Maurice heeft mij onwijs geholpen, ondanks dat de tegenpartij tegenwerkte in het begin. Uiteindelijk is de schade zodanig goed opgelost dat mijn auto weer als nieuw is.