Hele vriendelijke en begripvolle medewerkers die me hebben geholpen. Het was voor de eerste keer dat mijn auto schade had, dus gemelde service was zeer welkom. Duidelijke communicatie en een goede...Hele vriendelijke en begripvolle medewerkers die me hebben geholpen. Het was voor de eerste keer dat mijn auto schade had, dus gemelde service was zeer welkom. Duidelijke communicatie en een goede en snelle afhandeling!
B de klerk
Uistekend
Mevr Veldman Zielman
Zeer tevreden. Super te woord gestaan
Het duurde vrij lang voordat een afspraak gemaakt kon worden. Telefonisch slecht bereikbaar.
Te vreden maar te ver weg en te lange wachttijd
Zeer tervreden
Uitsteked, tevreden en goede service. ( alleen voor bepaalde onderdelen , dat heeft echt erg lang geduurd voordat die leverbaar waren ) maar daar kan dit schade-herstelbedrijf zelf weinig aan...Uitsteked, tevreden en goede service. ( alleen voor bepaalde onderdelen , dat heeft echt erg lang geduurd voordat die leverbaar waren ) maar daar kan dit schade-herstelbedrijf zelf weinig aan doen. doordat auto Hoogenboom van dit merk auto zelf geen dealer is.