Goede ontvangst en professionele schadeherstel en afhandeling en nazorg.

Vriendelijk , betrokken , vakbekwaam.

Nette en correcte behandeling. De herstel van de schade is prima afgehandeld.

Prima,
En het resultaat is er mooi geworden.

Ik werd snel en zeer correct geholpen

Afhandeling prima verlopen; afspraak voor reparatie was zeer snel gemaakt aan de balie; alle gegevens waren bekend. Reparatie kon ook op korte termijn plaatsvinden; leenauto stond klaar en op... Afhandeling prima verlopen; afspraak voor reparatie was zeer snel gemaakt aan de balie; alle gegevens waren bekend. Reparatie kon ook op korte termijn plaatsvinden; leenauto stond klaar en op afgesproken tijdstip kon ik de auto weer ophalen.

Ik heb van dit bedrijf een goede indruk gekregen vanaf het eerste contact en de
afhandeling van de schade en de kwaliteit daar van.

Zeer goede service, vriendelijk helder en duidelijk. Schade aan onze auto is vakkundig hersteld, zo goed als origineel. Bij ophalen van de auto bleek de auto compleet gewassen en van binnen schoon... Zeer goede service, vriendelijk helder en duidelijk. Schade aan onze auto is vakkundig hersteld, zo goed als origineel. Bij ophalen van de auto bleek de auto compleet gewassen en van binnen schoon gemaakt te zijn, heerlijk om zo je auto weer op te halen. In het vakje van de armsteun vonden we nog een lakstift. Een schade aan je auto is nooit fijn, het laten repareren bij Frits Bloemen een aanrader!

Uiterst vriendelijk en professioneel geholpen.

Prettig rustig behulpzame medewerkers. Je voelt je klant, hebben alle tijd.