Niks op aan te merken klant vriendelijke en snel geholpen

Het maken van de afspraak ging snel en prima. Achteraf gezien ben ik minder tevreden over het resultaat van de reparatie. Er blijft namelijk duidelijk een sterretje zichtbaar. Bij eerdere reparaties... Het maken van de afspraak ging snel en prima. Achteraf gezien ben ik minder tevreden over het resultaat van de reparatie. Er blijft namelijk duidelijk een sterretje zichtbaar. Bij eerdere reparaties van dit soort sterretjes bij andere bedrijven was de reparatie nagenoeg onzichtbaar. Of dat bij dit sterretje ook mogelijk was kan ik niet inschatten, daarvoor heb ik er te weinig verstand van.

Wat een top bedrijf: zeer klantgericht en dat is best bijzonder voor een bedrijf die uitsluitend ach en wee klanten aan de lijn krijgen, die sowieso balen van hun privé schade en ongenoegen... Wat een top bedrijf: zeer klantgericht en dat is best bijzonder voor een bedrijf die uitsluitend ach en wee klanten aan de lijn krijgen, die sowieso balen van hun privé schade en ongenoegen in vrijheid van rijden. Klanten die bovendien allemaal gisteren al geholpen willen zijn en ook nog eens veel noten op hun zang hebben. Deze mensen van A.A.S blijven rustig en.. proberen waar mogelijk oplossingen te bedenken.

De schade is fantastisch hersteld, en bovenop werd ook nog het auto schoon opgeleverd - een service boven verwachting!
Afwikkeling van administratie met de schadeverzekeraar werd goed...
Afwikkeling van administratie met de schadeverzekeraar werd goed verzorgd, inplannen van reparatie ging snel en vriendelijk, en wij kregen passend vervangend vervoer.

Fijn, goed en snel geholpen.

M. Moulin

Prima, snel en correct

Prima. goed geholpen en (ruit)schade netjes hersteld

Prima bedrijf auto weer netjes voor elkaar

Jan Meijer

Mijn algemene ervaring is goed, vriendelijk personeel en goede service
en goed herstel werk.

Jos Lochem