Goed en klantvriendelijk, perfect geholpen ondanks de maatregelen iz de de Coronacrisis
Jammer dat de afspraak niet ingepland was en ik voor niets er was. Tweede poginging duurde het schadeherstel erg lang.ipv vrijdag, dinsdagmiddag pas klaar. Wel vriendelijk en schade mooi...Jammer dat de afspraak niet ingepland was en ik voor niets er was. Tweede poginging duurde het schadeherstel erg lang.ipv vrijdag, dinsdagmiddag pas klaar. Wel vriendelijk en schade mooi hersteld.
Goede ervaringen met dit herstelbedrijf. Fijne communicatie gehad.
De ervaring is boven de verwachting positie
Zeer fijn en goed geholpen.
Heel tevreden. Behandeling als klant was erg prettig en heel zorgvuldig. De schade is volledig hersteld. De buitenkant van de auto was zelfs helemaal gepoetst. Een leenauto was geen probleem.
Prima bedrijf
Eerdere schade was goed hersteld, auto zag er goed uit...de laatste schade kan ik niet over oordelen omdat de auto total-loss verklaard werdt. Kwa schade herstel niks te klagen.. echter de 2de keer...Eerdere schade was goed hersteld, auto zag er goed uit...de laatste schade kan ik niet over oordelen omdat de auto total-loss verklaard werdt. Kwa schade herstel niks te klagen.. echter de 2de keer heb ik helaas geen passend vervangend vervoer gekregen, ik heb gevraagt om een handgeschakelde auto, toen dat niet mogelijk was kreeg ik een fiat panda automaat mee, ik kon daar wel mee rijden maar mijn vrouw die geen automaat gewend is dus niet!! Daarom vroeg ik, (meerdere malen, en mijn vrouw heeft nog gebeld) of ze mij wouden bellen zogauw er een handgeschakelde auto beschikbaar was. Maar heb ze niet 1 keer terug gehoord in de 10 dagen dat ik vervangend vervoer heb gehad..
Bij aanmelding van brandschade via verzeringsmaatschappij fijn ontvangst en correcte inname en terugkoppeling van schade en nodige reparatie. Een goede leenauto en een zeer goede persoonlijke...Bij aanmelding van brandschade via verzeringsmaatschappij fijn ontvangst en correcte inname en terugkoppeling van schade en nodige reparatie. Een goede leenauto en een zeer goede persoonlijke begeleiding bij kleine schade door derde aan deze leenauto. Goede terugkoppeling van reparatieduur en afwikkeling met verzeringsmaatschappij door brandschade. Iemand die extra tijd en moeite heeft gestoken om mij te ontlasten en lastige vragen te beantwoorden. Een klein verbeterpuntje is dat de reparatie stuklijst waar 4 jaar garantie op gegeven wordt opgevraagd moest worden i.p.v. meegestuurd met totaalverrekening zodat je weet waar je garantie op hebt. ( "bij aflevering en nazorg" ...4 )