Alles is naar volle tevredenheid afgehandeld; leenauto stond keurig klaar en vriendelijk geholpen door de medewerkers. Mijn auto was prima gerepareerd.
Ik ben niet tevreden omdat de schade niet helemaal is hersteld. Er zou contact met mij worden opgenomen en ik heb gebeld en gemaild maar ik hoor hier niets meer over.
Prima ervaring keurig afgehandeld.
Goede ervaring, klantvriendelijk
Prima geholpen. Duidelijke en overzichtelijke kostenopgave vooraf, uitstekend werk geleverd.
Perfecte ontzorging van de geleden schade..
Professioneel en klantvriendelijk
Mijn ervaring met dit bedrijf is goed. Je word hier vriendelijk en snel geholpen. Terwijl je met een bak koffie/thee of water aan het wachten bent. Word je auto gemaakt. Het personeel is...Mijn ervaring met dit bedrijf is goed. Je word hier vriendelijk en snel geholpen. Terwijl je met een bak koffie/thee of water aan het wachten bent. Word je auto gemaakt. Het personeel is vriendelijk, en denkt ook graag met je mee.
Vriendelijke ontvangst. Zeer betrokken en begrijpen goed de wensen van de cliënt. Schade vakkundig en prima volgens afspraak hersteld. Zeer tevreden over de snelle service en verleende...Vriendelijke ontvangst. Zeer betrokken en begrijpen goed de wensen van de cliënt. Schade vakkundig en prima volgens afspraak hersteld. Zeer tevreden over de snelle service en verleende coulance.