Schade altijd fantastisch hersteld en auto weer uitmuntend afgeleverd.
Goed, maar een groot probleem vind ik dat de prijsopgave vooraf achteraf excl BTW blijkt te zijn. Dit had beter gecommuniceerd moeten worden!
Het is netjes gemaakt correcte behandeling
Bijzonder teleurgesteld
Ik heb niet echt contact gehadx met het schadeherstelbedrijf zelf maar de schade is heel mooi gerepareerd
Via mijn dealer in Kampen is de auto met een scheur in de voorruit naar het schadebedrijf gebracht. Er zit een nieuwe voorruit in en dat is niet te zien. Dat betekent een compliment.
Werkt snel en efficient. Schadeherstel werd vlot in werking gesteld, deadline werrd keurig gehaald. Verbeterpunten: de meegegeven leenauto bleek zelf ook schade te hebben, was niet aan mij verteld...Werkt snel en efficient. Schadeherstel werd vlot in werking gesteld, deadline werrd keurig gehaald. Verbeterpunten: de meegegeven leenauto bleek zelf ook schade te hebben, was niet aan mij verteld en heb ik zelf gemeld. De medewerker die mij op woensdag hielp leek mij op donderdag(ik moest een sleutel met lage batterij spanning van de leenauto omwisselen) niet te herkennen, dat is wel jammer. Ik had de indruk dat de aanname balie druk was waardoor het hoofd omliep.
Prima. heeft zelf contact gezocht voor bijzondere afstemming.
Het herstel van de schade is prima verlopen. Vanaf het eerste bezoek voor het opnemen van de schade, liep alles goed georganiseerd: afspraken correct, mooie vervangende auto en een onherkenbare auto...Het herstel van de schade is prima verlopen. Vanaf het eerste bezoek voor het opnemen van de schade, liep alles goed georganiseerd: afspraken correct, mooie vervangende auto en een onherkenbare auto weer retour, niets meer te zien.