Zeer goede ervaring.
Correcte ontvangst en afwikkeling.
Zeer sympathieke contact persoon.

Gewoon een goed bedrijf. Eerst langs gegaan met een kapotte bumper. Konden ze binnen 15 minuten provisorisch repareren waardoor ik gewoon kon blijven rijden. Vanwege de drukte en het niet... Gewoon een goed bedrijf. Eerst langs gegaan met een kapotte bumper. Konden ze binnen 15 minuten provisorisch repareren waardoor ik gewoon kon blijven rijden. Vanwege de drukte en het niet spoedeisende karakter werd de afspraak voor de definitieve reparatie een aantal weken later ingepland. Vanwege al het gedoe rondom Corona was ik de afspraak vergeten maar toen ik in de middag de auto alsnog kwam brengen was dit geen enkel probleem. Reparatie goed uitgevoerd en geen omkijken naar de verzekering. Super gedaan.

Heel vriendelijk en gastvrij ontvangen.
Duidelijke uitleg gekregen over de reparatie.

Heel goed en vakkundig

Betrof velgschade. Goed en snel gerepareerd tegen een concurrerende prijs. Leenfiets meegekregen zodat je niet voor extra kosten staat. Zeer vriendelijk geholpen. Voor mij niet anders dan een tien!

2 x naar tevredenheid een schade laten herstellen. Vriendelijk te woord gestaan

Ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Men is zeer klantgericht en denkt verder mee dan alleen het oplossen van de schade. Kwaliteit van dienstverlening is zeer goed.

Deskundig bedrijf. Schade is snel en onzichtbaar opgelost.