Uitstekend, vriendelijk en vlot geholpen, geen ellenlange administratie aan de balie (hetgeen in dit digitale tijdperk een wonder mag heten). Goede samenwerking met tussenpartij (verzekeraar), zodat...Uitstekend, vriendelijk en vlot geholpen, geen ellenlange administratie aan de balie (hetgeen in dit digitale tijdperk een wonder mag heten). Goede samenwerking met tussenpartij (verzekeraar), zodat je zelf geen last hebt van de (financiële) afhandeling. Soepele logistiek, komen planningsafspraken na, zelfs nog eerder dan was voorgespiegeld. Je zou het bijna leuk vinden dat je schade hebt.
Zeer goed.
Uitstekend, klantvriendelijk en goede service
Snel en goed afgehandeld
Keurige en snelle afhandeling van de schade!
Heel positief. Geen enkele reden om maar iets aan te merken.
Goed bedrijf, snel, adequaat, klantgericht, vriendelijk.
Super. Auto is echt perfect gerepareerd. Geen onnodige gesprekken of gedoe., maar gelijk to the point. Ook alles super afgehandeld met verzekering.
De reparatie is netjes uitgevoerd. Ik was echter verrast dat de gehele auto gepoetst werd. Dat had ik liever van te voren geweten. Ik ben namelijk helemaal niet blij net de gebruikte...De reparatie is netjes uitgevoerd. Ik was echter verrast dat de gehele auto gepoetst werd. Dat had ik liever van te voren geweten. Ik ben namelijk helemaal niet blij net de gebruikte schoonmaakmiddelen in het interieur. Deze zijn zeer geparfumeerd en de auto heet nog een week lang gestonken. Dit ondanks dat de automatten met heet water en zeep heb uitgewassen!