Ik ben uiterst tevreden met schade bedrijf Nijkamp, het herstel wordt prima uitgevoerd. Er wordt meegedacht met de klant en de samenwerking is goed.

Correcte en klantvriendelijke benadering van de problemen.

Zeer goed, vlotte afhandeling en goed geholpen

Prima schadeherstelbedrijf ,alles werd duidellijk uit gelegd .

Correcte ontvangst bij schadebespreking. Nette leenauto stond keurig klaar op de dag van schadeherstel. Schadeherstel is vakkundig uitgevoerd. Medewerker van het bedrijf belde tijdig op om te melden... Correcte ontvangst bij schadebespreking. Nette leenauto stond keurig klaar op de dag van schadeherstel. Schadeherstel is vakkundig uitgevoerd. Medewerker van het bedrijf belde tijdig op om te melden dat de auto hersteld was en weer opgehaald kon worden (dit geeft je een goed gevoel) terwijl ik reeds een kaartje had meegekregen waarop een tijd was aangegeven wanneer de auto hersteld zou zijn en opgehaald kon worden. Kortom de werkwijze van het bedrijf is zoals het zou moeten zijn!

Goed tot zeer goed

Mijn ervaring is positief. Vriendelijk en correct behandeld. Duidelijke uitleg gehad. Auto netjes en goed gerepareerd . Leenautp stond klaar en was netjes en prettig in gebruik.

Korte toegangstijd, vriendelijke mensen, auto netjes gerepareerd. En de vertraging door verlate levering van onderdeel werd keurig en tijdig gecommuniceerd. Prettig bedrijf.

Onze auto had schade opgelopen terwijl hij geparkeerd stond. De veroorzaker heeft op een nette wijze via desbetreffende verzekeraar de boel netjes in werking gezet om de auto te laten herstellen.... Onze auto had schade opgelopen terwijl hij geparkeerd stond. De veroorzaker heeft op een nette wijze via desbetreffende verzekeraar de boel netjes in werking gezet om de auto te laten herstellen. Via deze verzekeraar kwamen wij bij dit bedrijf terecht. Wij zijn zeer tevreden over de herstelwerkzaamheden. Je kon niets meer zien van de voorgaande schade.

Ben zeer professioneel, vriendelijk en vakkundig geholpen bij schadeherstel Henk Nijkamp te Olst. De schade is heel goed hersteld; de auto van binnen en buiten gereinigd, gepoetst en alle... Ben zeer professioneel, vriendelijk en vakkundig geholpen bij schadeherstel Henk Nijkamp te Olst. De schade is heel goed hersteld; de auto van binnen en buiten gereinigd, gepoetst en alle verzekeringszaken door hen afgewerkt. Hulde !