Het bedrijf is zeer vriendelijk en klantgericht en helpen je snel en doelgericht.
de Jong DOKKUM
Uitstekend
Zeer tevreden.
Geert Timmer
Zeer netjes en vriendelijk ontvangen. Duidelijke uitleg over hoe en wat ze gaan doen. En een zeer net eindresultaat, eindelijk een bedrijf gevonden die het WEL KAN.
Goede ervaring
E FABER ELSINGA
IK BEN ZEER TEVREDEN OVER DIT SCHADEHERSTELBEDRIJF
JB de Bruin
Schade-expert was een beetje afstandelijk in de communicatie. Herstel auto piekfijn, helaas 1 wieldop vervangen in plaats van een gehele set (heb nu 3 dezelfde en 1 andere).
J.F. Meijboom
Zeer vriendelijke en deskundig personeel. De schade is vakkundig gerepareerd . De auto ziet er weer perfect uit!
robby sijszeling
Ik ben zeer tevreden over het herstellen van de schade . ben na tevredenheid behandelt . binnen 3 weken was mijn schade herstelt . en ook de schade die ik zelf heb laten...Ik ben zeer tevreden over het herstellen van de schade . ben na tevredenheid behandelt . binnen 3 weken was mijn schade herstelt . en ook de schade die ik zelf heb laten repareren was geen probleem. ben zeer tevreden over het bedrijf en het is af gehandeld met de verzekering.
MVG robby.
FryskFamke
Vriendelijke en correcte medewerkers, vlotte service, direct een vervangende auto beschikbaar en de reparatie is keurig netjes uitgevoerd. Fijne bijkomstigheid: toen ik mijn auto ophaalde was hij...Vriendelijke en correcte medewerkers, vlotte service, direct een vervangende auto beschikbaar en de reparatie is keurig netjes uitgevoerd. Fijne bijkomstigheid: toen ik mijn auto ophaalde was hij van binnen en buiten keurig netjes schoon gemaakt.