Snelle en accurate afhandeling vanaf binnenkomt voor expertise en laten herstellen. Steeds genoeg contact en geen haast. Goede uitleg bij de leenauto. Bij terugkomst is de auto helemaal...Snelle en accurate afhandeling vanaf binnenkomt voor expertise en laten herstellen. Steeds genoeg contact en geen haast. Goede uitleg bij de leenauto. Bij terugkomst is de auto helemaal schoongemaakt. Puntje is dat één raam, waar schade was, erg vet was en net matglas was.
Een goed bedrijf die je snel helpt. Erg klantvriendelijk!
A.A.S. Autoschade Dronten is een prima adres om schade te laten herstellen.
Super correct, meedenkend om de kosten niet onnodig op te laten lopen. vriendelijk, geen krasje opgelopen!
Gewoon heel goed
Wij hebben als gezin hele goede ervaringen met dit schadeherstelbedrijf en wij gaan ook altijd bij schade van één van onze auto's van ons gezin naar dit bedrijf!!
Prima bevallen. Snel en goed geholpen. Duidelijke communicatie.
De reparatie zal goed gegaan zijn. Maar wat een puinzooi in mijn auto. Wij zoijn onwijs zuinig op de auto en ik heb hem dan ook in nette staat afgeleverd. Helaas kwam hij terug met een smerig dak en...De reparatie zal goed gegaan zijn. Maar wat een puinzooi in mijn auto. Wij zoijn onwijs zuinig op de auto en ik heb hem dan ook in nette staat afgeleverd. Helaas kwam hij terug met een smerig dak en motorkap, blubber in de auto. en op de voorstoelen, vloer en dashboard nog allemaal glas.