Daan

Snel geholpen en duidelijke uitleg over wat er gedaan moet worden.

Roos

Ik heb een fijne ervaring met dit bedrijf!
Het duurde allemaal heel lang bij de verzekering maar hun hadden alle geduld heel erg fijn

Angelique

Top geregeld

Goed, klantvriendelijk en to the point.

A den Haan

Prima service, auto opgehaald en keurig netjes hersteld weer teruggebracht

Jacob

Na de melding van de schade wordt je volledig ontzorgd en dat is de bedoeling na een vervelende ervaring.

Harm Merkus

Goed zeer te vreden

Prima ervaring met dit schadebedrijf. Vriendelijke en goede service, alle afspraken goed nagekomen. Schade uitstekend hersteld en precies op tijd. Ze doen wat ze beloven!

Rosanne

Mijn indruk is dat het een prima bedrijf is. Schade is goed hersteld en lijkt vakkundig gedaan (ik heb geen verstand van auto's, het ziet er gewoon goed uit). Aan de communicatie zouden ze nog... Mijn indruk is dat het een prima bedrijf is. Schade is goed hersteld en lijkt vakkundig gedaan (ik heb geen verstand van auto's, het ziet er gewoon goed uit). Aan de communicatie zouden ze nog kunnen werken. Ik kreeg geen terugkoppeling over wat ze precies hadden gedaan. Pas bij zelf vragen kreeg ik wat informatie maar niets op schrift. Nadat ik dat had gevraagd, wel ontvangen maar in een niet zo goed leesbaar document. Ze doen wel wat je vraagt, maar het voelt niet echt van harte. Maar het gaat uiteindelijk om hoe ze de auto repareren en dat is gewoon in orde.

Peter

Niet goed, de schade is goed opgelost. Zie je niks van. Maar ik moest terug komen omdat ze vergeten waren om de kabel van het slot aan te sluiten. En na het herstel van de schade is mijn elektrische... Niet goed, de schade is goed opgelost. Zie je niks van. Maar ik moest terug komen omdat ze vergeten waren om de kabel van het slot aan te sluiten. En na het herstel van de schade is mijn elektrische buitenspiegel stuk. En willen niet aan een oplossing denken of helpen. De schuld wordt op mij afgeschoven dat de spiegel al stuk was. De auto wordt als lesauto gebruikt. Dus die moet perfect zijn en ik zou dat gelijk laten maken bij de dealer. En het is niet de eerste keer dat ik terug moet komen wanneer ze zeggen je auto is klaar.