Wema autoschade herstel heeft mij fantastisch geholpen toen ik schade aan mijn auto had. Professioneel en betrokken personeel. Vriendelijk en behulpzaam.
De schade aan mijn Volvo is restloos hersteld. Van de deukjes en krassen is niets meer te zien, alsof er nooit een aanrijding heeft plaatsgevonden. Dit schadeherstelbedrijf levert zeer hoge...De schade aan mijn Volvo is restloos hersteld. Van de deukjes en krassen is niets meer te zien, alsof er nooit een aanrijding heeft plaatsgevonden. Dit schadeherstelbedrijf levert zeer hoge kwaliteit! Erg aardige eigenaar.
Goede service, plezierig personeel. Prettig dat ik een vervangend vervoer kon krijgen en een aanvullende reparatie bij een collega mogelijk was.
Prima ervaring. Ben zeer tevreden over de manier waarop deze firma mijn schade heeft afgehandeld. Erg aardig en net personeel. Mijn auto ziet er weer prima uit!!
Goed. Zeer tevreden over de aanpak en het resultaat. De auto ziet er weer super strak uit!
Prima service
Top bedrijf correcte afhandeling van de schade en prima service.