Goed en professioneel bedrijf met vriendelijke medewerkers. Goede service en duidelijke uitleg
Hartelijke ontvangst en goede afspraken. Netjes ook vind ik ook de garantie A-4
Goed bereikbaar, ook per email, nette en vlotte service, auto keurig hersteld (en gepoetst)
De afspraak was heel snel geregeld. Aardige medewerkers.
Fenomenaal spuitwerk. Professionele en vriendelijke bejegening. Geweldig vervangend vervoer.
Heel goed; jullie hebben met ons meegedacht door te zorgen dat de reapatie van een lekke band en inlezen van een nieuwe sleutel gelijktijdig plaats heeft gevonden. super fijn.
Helemaal top
Adequate inschatting van schade, vriendelijk personeel en professionele reparatie van meerdere deuken. Kleine deukjes werden gerepareerd door restyle specialist, uitdeuken zonder te spuiten bleek...Adequate inschatting van schade, vriendelijk personeel en professionele reparatie van meerdere deuken. Kleine deukjes werden gerepareerd door restyle specialist, uitdeuken zonder te spuiten bleek gewoon mogelijk terwijl andere schadeherstelbedrijven in de buurt deze optie niet aanbieden.