Martin Weerd

Perfect het kaan gewoonweg niet beter in alle opzichten.
Contact, communicatie, helderheid informatie alles perfect geregeld.

HH

Prima bedrijf met een goede service

Oebele

Zeer prettige ontvangst, aandacht voor client en auto met schade. meteen afspraak voor herstel, vanwege drukke werkzaamheden herstelafspraak op iets langere termijn. ( begrijpelijl)

Roel Valkema

Vertrouwd adres, goede ervaringen in het verleden. Communicatie matig, reparatie duurde ruim drie weken. Bij de aanvang had men niet gezegd dat ze eigenlijk geen tijd voor herstel hadden. Achteraf :... Vertrouwd adres, goede ervaringen in het verleden. Communicatie matig, reparatie duurde ruim drie weken. Bij de aanvang had men niet gezegd dat ze eigenlijk geen tijd voor herstel hadden. Achteraf : tussen de andere klussen gedaan.

Anton de Schutter

Klantgericht, vriendelijk en persoonlijk. De schade is bijzonder proffessioneel hersteld.
Ook de communicatie met de verzekering en het schadeherstelbedrijf is goed verlopen.

W. Rommers

Autoschadebedrijf Roggeveld heeft alles perfect geregeld met de reparatie van mijn Tesla Model 3. De reparatie werd ingepland in een week welke mij goed uit kwam, in overleg, de openingstijden zijn... Autoschadebedrijf Roggeveld heeft alles perfect geregeld met de reparatie van mijn Tesla Model 3. De reparatie werd ingepland in een week welke mij goed uit kwam, in overleg, de openingstijden zijn ruim zodat ik ook voorafgaand of na mijn werkdag de auto kon brengen of halen. Alle details werden besproken en overlegd, ik wist van tevoren precies hoe hoog de factuur zou worden. Ze hebben ook alles geregeld met de verzekeraar. Ik kreeg een fijne leenauto mee, ook een Tesla, waar ik niets voor hoefde te betalen. Bovenal, de service en de vriendelijkheid en eerlijkheid waren uitmuntend.