De schade aan mijn auto werd snel en professioneel afgehandeld. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.
De ontvangst is zeer vriendelijk en zakelijk. Zoals ik verwachtte werd ik thuis gebracht en na het herstel weer opgehaald. Een vervangende auto was mogelijk, doch wilde ik niet hebben; vandaar het...De ontvangst is zeer vriendelijk en zakelijk. Zoals ik verwachtte werd ik thuis gebracht en na het herstel weer opgehaald. Een vervangende auto was mogelijk, doch wilde ik niet hebben; vandaar het thuisbrengen en ophalen. Het herstel van de schade kan niet beter. Mijn auto is weer als nieuw.
Er werd niet aan de vraagstelling voldaan m.b.t. de afhandeling (geen verzekeringswerk gevraagd en toch bij verzekering ingediend). Op de kwaliteit van de reparatie is verder niets aan te merken...Er werd niet aan de vraagstelling voldaan m.b.t. de afhandeling (geen verzekeringswerk gevraagd en toch bij verzekering ingediend). Op de kwaliteit van de reparatie is verder niets aan te merken (die is op zich goed), maar naar het luisteren naar / overleg met de klant wel.
Veldhuis
Bij eerste contact duidelijke uitleg over vervolgstappen en vervolgens binnen 2 dagen schade herstelt. Zeer efficiënte afhandeling.