Vlotte, nette service en heldere communicatie. Ik heb mijn voorruit laten vervangen. Helaas was de nieuw geleverde ruit beschadigd waardoor er een andere besteld moest worden en ik de auto iets... Vlotte, nette service en heldere communicatie. Ik heb mijn voorruit laten vervangen. Helaas was de nieuw geleverde ruit beschadigd waardoor er een andere besteld moest worden en ik de auto iets langer kwijt was.
Jammer, maar kan gebeuren en netjes gecommuniceerd, dus voor mij geen probleem. Er werd vervangend vervoer aangeboden.

Super geholpen

Goed en vakkundig geholpen. Klantvriendelijk bedrijf!

Net bedrijf, snel geholpen en mooi resultaat.

Klantvriendelijk, meedenkend, mooi werk afgeleverd

Prettig contact, je voelt je op je gemak en verzorgd. Alles is in goede handen, dat merk je meteen!

Ik kwam daar voor het eerst en werd prima geholpen. Snel werd alles met mijn verzekeringsmaatschappij geregeld.

Helaas al vaker met schade gezeten maar iedere keer is de service van autoschade lelystad helemaal top.
Mijn auto had een langere reparatie nodig en daarvoor kreeg ik vervangend vervoer en meerdere updates over het proces. Erg fijn.

Prima service