Anja Willemse

Heel goed

Hij kwam voor uitdeuken na hagelschade daarbij zijn er een paar aan de rechter zijkant niet gedaan dit had ik wel aan gegeven dat ze er zaten later na het ophalen zagen we wat onderdelen liggen in... Hij kwam voor uitdeuken na hagelschade daarbij zijn er een paar aan de rechter zijkant niet gedaan dit had ik wel aan gegeven dat ze er zaten later na het ophalen zagen we wat onderdelen liggen in een bakje die vergeten zijn terug te zetten na demontage zijn nu nog aan het zoeken waar ze zouden moeten zitten en volgens ons trilt de binnenspiegel meer als eerder

G van Ginkel

Heel goed

Cees Dekkers

Algemene ervaring zéér tevreden, van schademelding, taxatie tot aan afhandeling.

Petra Wagensveld

De schade van de auto is accuraat hersteld. Het personeel is vriendelijk en neemt alle tijd voor je. Tevens nemen ze de zorg mbt het regelen van de zaken met de verzekering van je over. Ben een zeer... De schade van de auto is accuraat hersteld. Het personeel is vriendelijk en neemt alle tijd voor je. Tevens nemen ze de zorg mbt het regelen van de zaken met de verzekering van je over. Ben een zeer tevreden klant.

Wijnand Twilt

Super goed

Een zeer klantvriendelijk bedrijf. Zeer behulpzaam en correcte afhandeling.