Goed. de schade bestond uit uit een partij krassen op het achter "spatbord" en de achterdeur aan de bijrijders kant. Volgens de meneer van het schade bedrijf moest er er nieuwe...Goed. de schade bestond uit uit een partij krassen op het achter "spatbord" en de achterdeur aan de bijrijders kant. Volgens de meneer van het schade bedrijf moest er er nieuwe achterdeur in want daar zat een deuk in. Ik zag geen deuk en zei dat er voor mij geen nieuwe deur in hoefde. Maar hij bleef bij zijn mening. Er werd een taxatie gemaakt van de kosten om de schade te herstellen. Er is door het schadeherstelbedrijf een bedrag van 2.500 Euro opgegeven. Ik heb na de afhandeling van de schade een brief van de verzekering ontvangen, dat e.e.a. afgewerkt. Daarin staat dat er een "schadebedrag" van 3.832,78 Euro. Dat vindt ik een forse verhoging ! En ik vraag me af of dat terecht is ! En ik zeg dit niet omdat ik zelf zoveel meer moest betalen, want de verzekering heeft alles vergoed, maar omdat ik het een een onwerkelijk bedrag vindt naar de verzekeraar.
Goede service en afspraken nakomen
J de Haas 10
Heel goed vakkundig
Prettig, de sfeer was gemoedelijk en de mensen vriendelijk. Ze denken met je mee, zo werd ik gebeld dat mijn afspraak eerder kon (scheelde een maand).
I. Liberton
Prima ervaring. Schade is goed en snel hetsteld
de Haas heel goed 10
Heel goed afspraken zijn perfect
Andrea Kettenis
Goede service, duidelijke afspraken en werken netjes.
TPTH.Boot
Mijn eerste schade na 32jaar was mijn eigen schuld van de verzekering mocht ik kiezen uit een aantal schade bedrijven . Omdat Ambting het dichts bij was die gekozen dat bleek later een...Mijn eerste schade na 32jaar was mijn eigen schuld van de verzekering mocht ik kiezen uit een aantal schade bedrijven . Omdat Ambting het dichts bij was die gekozen dat bleek later een zeer goede keuze .Door Theo fijn geholpen afspraak gemaakt schade verholpen auto zag er uit als nieuw op vrijdag opgehaald een week later op vrijdag reed er een vrachtauto achterop auto totaallos dus maar weer naar Theo dan ben je heel blij dat je snel en kundig geholpen word