Ik ben zeer tevreden! Ik werd vriendelijk ontvangen, duidelijk uitleg gekregen over de procedure, mogelijkheid tot leenauto was er ook. De afspraak kon al snel gemaakt worden en goede...Ik ben zeer tevreden! Ik werd vriendelijk ontvangen, duidelijk uitleg gekregen over de procedure, mogelijkheid tot leenauto was er ook. De afspraak kon al snel gemaakt worden en goede afstemming gehad over de duur van de reparatie. Kortom ik ben zeer tevreden!
J.J. Wensing
Schade veroorzaakt door een zware hagelbui perfect hersteld.
Diepens
Goede ervaring. Duidelijke uitleg. Verzekering doet rechtstreeks zaken met dit bedrijf. Makkelijk voor de klant.
Marco van den Berge
Uiteindelijk is alles netjes hersteld, bij het ophalen van de auto zag ik een dag later dat 2 plekken op de onder bumper niet waren gespoten, dit had ik zelf niet gezien bij het ophalen vanwege de...Uiteindelijk is alles netjes hersteld, bij het ophalen van de auto zag ik een dag later dat 2 plekken op de onder bumper niet waren gespoten, dit had ik zelf niet gezien bij het ophalen vanwege de regen. Vervolgens langs geweest en prima opgelost, de monteur heeft het direct verholpen en de auto is weer als nieuw.