Prima Het enige kritiekpuntje wat ik heb is het volgende. Bij binnenkost in jullie ontvangstruimte zijn meerdere werknemers aanwezig evenals in de backoffice die ook zichtbaar is. Als...Prima Het enige kritiekpuntje wat ik heb is het volgende. Bij binnenkost in jullie ontvangstruimte zijn meerdere werknemers aanwezig evenals in de backoffice die ook zichtbaar is. Als klant is het prettig bij binnenkomst te worden verwelkomt evt. met de mededeling: "u wordt zo snel mogelijk geholpen". Dit gebeurt momenteel niet. Men kijkt je niet aan, maar men laat je in de wachtruimte wachten, wat soms zelfs 5 minuten kan duren. Ik ervaar dat als klantonvriendelijk.
Prima service, vanaf het eerste contactmoment tot na reparatie.
Joop Visscher
Uitstekend . Prima herstel en vlotte bediening
Jg Borg
Zeer tevreden met het herstel van onze auto
rikie beekmans
Prima schadeherstelbedrijf met vriendelijke medewerkers die schadeherstel goed en netjes uitvoeren en daarbij helder en duidelijk communiceren. Enige minpunt is dat ik graag meer transparantie en...Prima schadeherstelbedrijf met vriendelijke medewerkers die schadeherstel goed en netjes uitvoeren en daarbij helder en duidelijk communiceren. Enige minpunt is dat ik graag meer transparantie en inzicht in de kosten van schadeherstel had gehad ondanks het feit dat uiteindelijk een verzekeraar de kosten betaald.
Mallory
r. vrenken 7; prima schadeherstel, afspraken met de eigen verzekeraar mbt dienstverlening nog eens goed overwegen
Schade is keurig hersteld, ook nalevering en plaatsing van achterlicht snel en goed uitgevoerd. Vervangend vervoer was echter niet gelijkwaardig en haal en brengservice, ondanks contractueel...Schade is keurig hersteld, ook nalevering en plaatsing van achterlicht snel en goed uitgevoerd. Vervangend vervoer was echter niet gelijkwaardig en haal en brengservice, ondanks contractueel vastgelegd, werd niet geboden.