Dennis Keizer

Ben zeer tevreden met de gehele afwikkeling van de schade

Arnold

De schade netjes verholpen goed werk.

Oudbier

Het is al vervelend genoeg dat je schade aan de auto hebt. Dan is het fijn als er iemand is die met je mee loopt naar de auto en dan heel duidelijk verteld dat het allemaal goed komt. Zonder... Het is al vervelend genoeg dat je schade aan de auto hebt. Dan is het fijn als er iemand is die met je mee loopt naar de auto en dan heel duidelijk verteld dat het allemaal goed komt. Zonder verder oordeel.

Bjorn

Snelle reactie en goed contact te krijgen. Personen aan de lijn weet direct waar het over gaat dus het is niet nodig om alles telkens opnieuw uit te leggen, dat is erg fijn. De schade is zo snel als... Snelle reactie en goed contact te krijgen. Personen aan de lijn weet direct waar het over gaat dus het is niet nodig om alles telkens opnieuw uit te leggen, dat is erg fijn. De schade is zo snel als dat het kon hersteld en in de tussentijd hebben wij zonder moeilijkheden vergelijkbaar vervangend vervoer gekregen.

Helaas bleek achteraf een onderdeel dat vervangen was los te zitten. We hebben contact opgenomen en er werd verteld dat men hier op terug zou komen. Hierna is het stil gebleven.

Over het algemeen dus zeer tevreden, hopelijk kunnen we het laatste ook snel afronden.

Goed ontvangen, schade goed afgehandeld.

Dank voor Uw email, ik kan een groot deel van Uw vragen niet beantwoorden aangezien de hele procedure is afgehandeld door mijn dealer Wensink te Lelystad en de verzekeringsmaatschappij. De schade... Dank voor Uw email, ik kan een groot deel van Uw vragen niet beantwoorden aangezien de hele procedure is afgehandeld door mijn dealer Wensink te Lelystad en de verzekeringsmaatschappij. De schade zelf was keurig hersteld en dat is een pluim waard
Vr.gr.M.W.Brugman Lelystad

Mike Bisschops

Het was maar een kleine en toch ingrijpende schade aan de zijkant voor en onder.. Omdat onze Mercedes daar de nodige sensoren heeft, vertrouwden we het herstel het liefst toe aan onze eigen dealer.... Het was maar een kleine en toch ingrijpende schade aan de zijkant voor en onder.. Omdat onze Mercedes daar de nodige sensoren heeft, vertrouwden we het herstel het liefst toe aan onze eigen dealer. En terecht, want het ziet er perfect uit en alles werkt naar behoren.