Goed en snel geholpen

Zeer goed, betrouwbaar en deskundig.
Zeer tevreden over totale bedrijf.

De communicatie is minder. Telefonisch slecht bereikbaar, moest 7 minuten wachten tot ik iemand aan de lijn had. Aangegeven dat er een afspraak stond bij de garage of de auto dan klaar was. Een... De communicatie is minder. Telefonisch slecht bereikbaar, moest 7 minuten wachten tot ik iemand aan de lijn had. Aangegeven dat er een afspraak stond bij de garage of de auto dan klaar was. Een volmondige; dan heb je hem allang terug. Helaas was dit niet het geval. Leenauto had 1 slechte band, waren ze niet van op de hoogte, dit telefonisch doorgegeven. Was niet terug te vinden door collega en dus weer moeten aangeven bij terug brengen.

Karel van Otterdijk

Het schadeherstel--bedrijf is aangeraden door de ANWB en als zodanig had ik weinig keuze. De schade is nauwkeurig door een expert vastgesteld en de reparatie is tot volle tevredenheid en zonder... Het schadeherstel--bedrijf is aangeraden door de ANWB en als zodanig had ik weinig keuze. De schade is nauwkeurig door een expert vastgesteld en de reparatie is tot volle tevredenheid en zonder onaangename verrassingen uitgevoerd.

Perfect alles geregeld.