Ik heb meerdere malen schade laten herstellen door dit bedrijf en ben daar zeer tevreden over. Het personeel is zeer vriendelijk en denkt goed mee met de klant.
Tevreden
Florijn
Prima service bij Huiskes
Prima geregeld.
Joost ten Brinke
Heel positief! Goed en vakkundig.
Goede ervaring. Vriendelijk en correct geholpen.
Prima schadeafhandeling, vriendelijk
Gerrit besselink
Prima heeft alleen iets te lang geduurd. Gebrek aan personeel.
Alles naar tevredenheid opgelost
De Peer
Algemene ervaring ,vriendelijke ontvangst er werd geluisterd en begrip getoond voor mij als klant . Bij het ophalen van de gerepareerde auto was de behandeling correct, met 1 minpuntje (nam...Algemene ervaring ,vriendelijke ontvangst er werd geluisterd en begrip getoond voor mij als klant . Bij het ophalen van de gerepareerde auto was de behandeling correct, met 1 minpuntje (nam de sleutel in ontvangst met de mededeling dat ik mijn auto terug kon vinden op nummer dat en dat ,als ik achter de balie had gestaan had ik gezegd ik loop even met u mee om de herstelde auto samen te bekijken ,) Dan had de medewerker gelijk mijn reactie kunnen horen hoe tevreden ik was .
De schatting van de reparatie was lager dan de werkelijkheid. Overigens allemaal vriendelijk personeel. Geen norse mensen.