Vriendelijk en snel geholpen waarbij de schade en herstelkosten met kennis van zaken is vastgesteld. Afspraak snel gemaakt en alles met 100 % tevredenheid afgehandeld, zelfs in deze tijd met het...Vriendelijk en snel geholpen waarbij de schade en herstelkosten met kennis van zaken is vastgesteld. Afspraak snel gemaakt en alles met 100 % tevredenheid afgehandeld, zelfs in deze tijd met het corona virus waar overal ook de nodige afstand werd gehouden. Petje af voor de medewerkers die dit toch maar moeten doen.
Zeer vriendelijk personeel, goede uitleg wat betreft de schade en een keurige afhandeling van de schade.
Een prima bedrijf, waar je netjes en correct wordt geholpen, tijdens de schade herstel een leen auto gehad.
Goed,alleen heb ik geen idee hoeveel de schade uiteindelijk was.
Vriendelijk personeel, uitleg gehad over de betaling, schade mooi hersteld, goede service met een leen auto.
Keurig netjes gehandeld. En een prima bedrijf.
Professioneel, vriendelijk en adequaat naar mij als klant en mbt het herstel van mijn auto
Vriendelijke ontvangsf, snel en netjes schade afgehandeld, behulpzaam toen de leenauto een lekke band had.