Heel erg goed. Keurig ontvangen en schade goed en in overleg gepland. Leenauto mee en auto zag er na herstel tiptop uit. Auto helemaal gepoetst can binnen en van buiten. Ik kan niet...Heel erg goed. Keurig ontvangen en schade goed en in overleg gepland. Leenauto mee en auto zag er na herstel tiptop uit. Auto helemaal gepoetst can binnen en van buiten. Ik kan niet anders zeggen dat daar zeer competente medewerkers werken. Ik kan iedereen Auto Hanterink aanraden. Ik ben zeer tevreden!
Ellen Bouwhuis
Keurig geregeld. Goede communicatie.
Professioneel en je wordt altijd goed geholpen.
Zeer goed
Ik kom helemaal uit Amsterdam en ben tevreden met dit schadeherstel bedrijf uit het Oosten (Enschede) dus erg supertevreden en vakkundig en vriendelijk personeel. Ik mocht zelfs aanwezig zijn hoe de...Ik kom helemaal uit Amsterdam en ben tevreden met dit schadeherstel bedrijf uit het Oosten (Enschede) dus erg supertevreden en vakkundig en vriendelijk personeel. Ik mocht zelfs aanwezig zijn hoe de een deukje werd hersteld en de lak is gepolijst.
Prima afhandelen van de schadeclaim. Goede service mbt brengen en halen van mijn -aangepaste- auto.
Niet goed! De schade aan de zij van de auto was wel netjes gerepareerd, maar ze hadden een nieuwe schade binnen de auto veroorzaakt aan de interieur van de auto aan de bestuurder stoel (plastic aan...Niet goed! De schade aan de zij van de auto was wel netjes gerepareerd, maar ze hadden een nieuwe schade binnen de auto veroorzaakt aan de interieur van de auto aan de bestuurder stoel (plastic aan de zij kant onder is gebroken). De vervangende auto is en rook auto (was niet te bedoeling niet gevraagd, niet vermeld). De elektronica in mijn auto was tijdens reparatie helemaal gereset, de tijd en datum niet terug gesteld. Er was heel veel water op de rubber maten in de geleverde auto.