Onze ervaring in Leidschendam/Den Haag, was geweldig! Je komt met een beladen gevoel binnen, maar je vertrekt met rust in je lijf omdat ze je zo geruststellen. Alles werd goed geregeld!
Positief, snel en goed resultaat
Prima, behulpzaam en meedenkend personeel.
Super!
Klant- en servicegericht
Bij binnenkomst viel mij meteen op dat het bedrijf er keurig uitziet en dat er rekening gehouden wordt met de regelingen vanuit de regering. Vlot erna werd ik keurig en uiterst vriendelijk geholpen....Bij binnenkomst viel mij meteen op dat het bedrijf er keurig uitziet en dat er rekening gehouden wordt met de regelingen vanuit de regering. Vlot erna werd ik keurig en uiterst vriendelijk geholpen. Na een afspraak gemaakt te hebben een week later mijn auto ingeleverd en wederom door een andere medewerker zeer vriendelijk geholpen. Kennelijk geen uitzondering dus. Toen ik een belletje kreeg dat mijn auto klaar was, zag deze er uit, alsof hij net uit de fabriek kwam... Ik ben zeer tevreden.
Op zich goed, alleen zou het met een dag klaar zijn en uiteindelijk kon ik hem pas twee dagen erna ophalen, omdat ze de schade (een nog te bestellen haakje) niet goed gezien hadden. Kan gebeuren....Op zich goed, alleen zou het met een dag klaar zijn en uiteindelijk kon ik hem pas twee dagen erna ophalen, omdat ze de schade (een nog te bestellen haakje) niet goed gezien hadden. Kan gebeuren. Dat zou de tweede dag geleverd worden en dan kon ik hem ophalen, echter, het duurde nog een dag langer voor de auto klaar was.
Begrip voor mijn situatie, goede afhandeling, ook het halen en weer terug brengen van mijn auto.
Leuke vriendelijke jongens die netjes volgens afspraak werken en mij gedurende de opdracht op de hoogte houden. Uiteindelijk duurde het Schadeherstel langer dan verwacht, maar ik ben erg onder de...Leuke vriendelijke jongens die netjes volgens afspraak werken en mij gedurende de opdracht op de hoogte houden. Uiteindelijk duurde het Schadeherstel langer dan verwacht, maar ik ben erg onder de indruk van het werk; als nieuw! Verder kreeg ik netjes een vervangende auto. Top!
Zeer positief! Efficiënt en vriendelijk bij de receptie en een vakkundige reparatie. Niets dan lof.