Ik ben erg prettig en professioneel behandeld door A.A.S. Autoschade Dronten. Na het noemen van de anwb-vaste-prijs-schadeherstel werd mij een zeer acceptabel schdebedrag genoemd. De schade...Ik ben erg prettig en professioneel behandeld door A.A.S. Autoschade Dronten. Na het noemen van de anwb-vaste-prijs-schadeherstel werd mij een zeer acceptabel schdebedrag genoemd. De schade was niet op de verzekering te verhalen en daarom voor eigen rekening. Na afloop werd de auto gewassen afgeleverd. Het enige vervelende was dat door onvoorziene omstandigheden het schadeherstel een dag langer duurde dan afgesproken.
Heel prettig dat je gelijk langs kan komen, in mijn geval zonder afspraak.
Super goed en vriendelijk geholpen. Kon redelijk snel terecht en de auto is weer prachtig.
Erg vriendelijk en deskundig. De ruitschade was in no time bijna onzichtbaar verholpen, terwijl ik met een kopje koffie er op kon wachten. Gewoon super.
Prima!
Vriendelijk personeel, je wordt snel geholpen. Kwaliteit is zeer goed! Je ziet niets meer van de schade.
Zeer correcte en vriendelijke benadering. Schade prima verholpen. Kon de auto weer schoon en schadevrij ophalen. Goede service.
Correcte en vriendelijke benadering. Wel adviseer ik bij een schade taxatie uit te leggen waarom er 95 euro betaald moet worden.
Prima service, nette uitstraling en vriendelijk, helder contact.