Zeer tevreden

Het was de 2e keer dat ik hier voor schadeherstel kwam. Ik kom hier natuurlijk liever niet met mijn auto! Over de afhandeling van de schade en persoonlijke benadering kan ik alleen maar zeggen... Het was de 2e keer dat ik hier voor schadeherstel kwam. Ik kom hier natuurlijk liever niet met mijn auto! Over de afhandeling van de schade en persoonlijke benadering kan ik alleen maar zeggen Chapeau!

Ik ben dus erg tevreden :-)

Goede en snelle afhandeling

Zeer correct bedrijf

Prima, correct en snel

Dit schadebedrijf verdient alleen maar een plus. Netjes op afspraak, alles op tijd en prima vakwerk geleverd en ben er prima behandeld. Dan nog eens, vriendelijke mensen en ook vriendelijk... Dit schadebedrijf verdient alleen maar een plus. Netjes op afspraak, alles op tijd en prima vakwerk geleverd en ben er prima behandeld. Dan nog eens, vriendelijke mensen en ook vriendelijk personeel. Zou iedereen dit bedrijf aanraden, bravo hiervoor.

Snel , en vakkundig
Zeer klantvriendelijk

Na een eenzijdige aanrijding van een fieter tegen onze auto is de schade door Merkelbach perfect hersteld. De schade is via de verzekering volledig op de tegenpartij verhaald.
Ook de leenauto...
Ook de leenauto en de onderlinge communicatie was uitstekend verzorgd.