Fijne service, goede kwaliteit en een prettig contact.
Goed. Niet in een keer goed maar de fout is netjes en vakkundig afgehandeld.
Zeer gped
Zeer klantvriendelijk en professioneel .
Goede service!
De ontvangst bij AAS Autoschadenistelrode was zeer prettig. Er werd mij duidelijk verteld wat er ging gebeuren. Mijn auto kon ik daar achterlaten en werd mij onmiddellijk een leenauto...De ontvangst bij AAS Autoschadenistelrode was zeer prettig. Er werd mij duidelijk verteld wat er ging gebeuren. Mijn auto kon ik daar achterlaten en werd mij onmiddellijk een leenauto beschikbaar gesteld. Met mijn wensen werd rekening gehouden. De schade is perfect hersteld en mijn auto ziet er weer als nieuw uit.
Erg positief. Goed ontvangst en goede behandeling zowel van de auto als de klant
Mijn algemene ervaring met dit bedrijf is over alle jaren dat ik daar kom uitstekend. Je wordt goed en vriendelijk geholpen bij aankomst, krijgt een vervangende auto mee indien nodig en mijn auto...Mijn algemene ervaring met dit bedrijf is over alle jaren dat ik daar kom uitstekend. Je wordt goed en vriendelijk geholpen bij aankomst, krijgt een vervangende auto mee indien nodig en mijn auto wordt keurig netjes, gewassen en al, opgeleverd na een schade. Kortom, kan niet beter.
Zeer goede ervaring alles keurig opgelost en de schade top hersteld