Contact met schadebedrijf is goed verlopen enige wat wel besproken is maar niet uitgevoerd was oppervlakkige schade voorbumper (goede poetsbeurt)
De combinatie van eerlijkheid, vriendelijkheid en vakmanschap is hier perfect. Ik had een aantal vragen en die werden netjes en oprecht beantwoord. Het resultaat is zeer goed geworden en er...De combinatie van eerlijkheid, vriendelijkheid en vakmanschap is hier perfect. Ik had een aantal vragen en die werden netjes en oprecht beantwoord. Het resultaat is zeer goed geworden en er is geen kleurverschil te zien.
Je wordt direct en goed geholpen
Goed.
In het verleden meerdere keren niet naar behoren geholpen door het voormalige Management. Kwalitatief slecht spuitwerk en niet nakomen afspraken. Deze keer lijkt de schade netjes hersteld en wordt...In het verleden meerdere keren niet naar behoren geholpen door het voormalige Management. Kwalitatief slecht spuitwerk en niet nakomen afspraken. Deze keer lijkt de schade netjes hersteld en wordt er serieuzer gewerkt.
Ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Het personeel is zeer klantvriendelijk. De auto wordt geheel gereinigd afgeleverd. Snelle en goede reparatie.
D e schade is onzichtbaar hersteld en de medewerking is uitermate positief ervaren. omdat ik vanaf Ameland niet direct aanwezig kon zijn is alle begrip getoond.
Een goede ervaring, goede ontvangst Perfecte reparatie en een schoon gemaakte auto bij terughalen.