Het contact,zowel telefonisch als bij het bedrijf zelf,was zeer voorkomend en prettig. Via de verzekering was de schade doorgegeven en een medewerkster heeft op eigen bevinding de schade...Het contact,zowel telefonisch als bij het bedrijf zelf,was zeer voorkomend en prettig. Via de verzekering was de schade doorgegeven en een medewerkster heeft op eigen bevinding de schade opgenomen,, middels reportage en foto,s.
Van het aanbod om een vervangende auto te regelen heb ik geen gebruik gemaakt, Daarvoor in de plaats zijn we op en neer gereden naar mijn thuisadres.
Een hele goede ervaring.
Vriendelijke benadering en behandeling van het personeel. Had wel even twijfels toen ik de auto inleverde. Had namelijk 6 weken eerder afgesproken dat naast de schadeherstel ook twee nieuwe...Vriendelijke benadering en behandeling van het personeel. Had wel even twijfels toen ik de auto inleverde. Had namelijk 6 weken eerder afgesproken dat naast de schadeherstel ook twee nieuwe voorbanden geplaatst moesten worden. Er was even niet duidelijk of bekend bij één van de dames, maar het werd al snel opgelost. Heb de auto netjes en schoon teruggekregen.
Uitstekend
Was in de eerste instantie niet goed maar prima opgelost.
Positief, vriendelijk ontvangst met een kopje koffie en je kunt je verhaal van het ongeval even kwijt. Luisterend oor.