Micha

Niet echt goed. De reparatie heeft best lang geduurd niet alles wat afgesproken is daar heeft men wat mee gedaan. Kras vooraan die ik later ontdekte maar mogelijk onderdeel van de schade was is niet... Niet echt goed. De reparatie heeft best lang geduurd niet alles wat afgesproken is daar heeft men wat mee gedaan. Kras vooraan die ik later ontdekte maar mogelijk onderdeel van de schade was is niet gemeld bij de verzekeraar en dus niet gerepareerd!
Auto had flinke kalkkringen omdat de de gedeminarliseerd water op was. Zag er niet uit. Verder zat er nog poetsmiddel zo hier en daar.

Klantgericht werken kan beter!

J-B vd Schoor

Goed en vriendelijk geholpen. Ook deden de medewerkers hun best in het voorzien van advies.

Martijn

Ik heb een zeer goede ervaringen met dit schade bedrijf. Hele goede klantvriendelijk en vak werk.

Mike

Auto is keurig gerepareerd, vriendelijke klantenservice, maar erg lange wachttijden voor er plek is voor de reparatie (+/- 4 maanden voor mijn auto gerepareerd kon worden).

D Jansen

In 4 jaar tijd ben ik altijd netjes en goed geholpen. Als mijn auto niet meer rijbaar was, was de afhandeling snel en stond er een leenauto klaar. Ook repareren ze het keurig!

Rob Grosjean

Maar bijna drie maanden later vind ik wel erg lang duren. Mijn schade zou in december vorig jaar hersteld worden maar dit is naar maart uitgesteld, volgens het bedrijf vanwege drukte.
Maar bijna drie maanden later vind ik wel erg lang duren.
Gelukkig kon ik gewoon mijn auto wel die tijd gebruiken.

Voorbereiding/planning matig.
Uitvoering naar teveredenheid.