Prima en snelle service

Voor een geschatte schadebedrag ben ik naar een schadeherstel bedrijf geweest in Spijkenisse, echter ben ik daar met een ontevreden gevoel weggegaan.
Via een ander weg ben ik bij Vermeulen...
Via een ander weg ben ik bij Vermeulen Autoschade terecht gekomen en daar ben ik op een vriendelijk en aangenaam manier ontvangen en heb ook alle informatie goed door kunnen nemen met de medewerkers.
Een vervangend vervoer was geen probleem en ook heb ik enkele foto's ontvangen tijdens het schadeherstel proces, wat ook aangenaam was.
Aan het eind was de auto schoon en op tijd gereed.
Zelf hoefde ik niks te ondernemen, alle zaken zijn tussen de schadeherstel bedrijf en de verzekeringsmaatschappij afgehandeld.
Voor mij een blijver en zal Vermeulen Autoschade zeker aanraden.

Geen persoonlijk contact maar via Toyotadealer. Schade is naar tevredenheid hersteld.

Goede snelle service via de ANWB met vervangend vervoer

Schadeherstelbedrijf Vermeulen heeft er alles aan gedaan om mij heel tevreden en met een auto zo goed als nieuw naar huis te laten gaan!

De ervaring is goed, schade is keurig netjes verholpen. En de aanvankelijk mindere communicatie is goedgemaakt door een mooie bos bloemen.