Uitstekend, goeie service, vriendelijk personeel en hoogwaardige kwaliteit wat er wordt geleverd
Klantvriendelijk en goed geholpen. De auto is weer top.
Vriendelijk en deskundig personeel. Op gebied schadeherstel, een hoog afwerkingsniveau en een goede service.
Zeer goed bedrijf, snele service en perfecte aflevering
Vlot contact, snelle reparatie, snelle reactie van verzekeraar
Goed geregeld en goed geholpen!
Ik ben nu 2x bij hoogstra geweest. De eerste keer was voor het vervangen van mijn voorruit en de tweede keer was voor schade aan mijn achter bumper. De eerste keer ging snel en goed maar de...Ik ben nu 2x bij hoogstra geweest. De eerste keer was voor het vervangen van mijn voorruit en de tweede keer was voor schade aan mijn achter bumper. De eerste keer ging snel en goed maar de tweede keer zaten er bij het ophalen opeens allemaal schadeplekjes om de auto. Dit heb ik toen gemeld maar het enige wat ze "konde doen" was een beetje bijwerken. De schade plekken zijn nu nog steeds te zienop mijn auto maar zij kunnen er niets meer aan doen zeggen ze.