Geweldig bedrijf, goed ontvangt bij mijn afspraak en een duidelijk uitgeleg hoe en wanneer de schade herstel wordt.
Het herstel is goed afgehandeld. Men neemt de tijd om duidelijk en correct de vragen die je hebt te beantwoorden. Ook een aantal dagen daarna met nog wat vragen kon ik bij hen terecht. Telefonische...Het herstel is goed afgehandeld. Men neemt de tijd om duidelijk en correct de vragen die je hebt te beantwoorden. Ook een aantal dagen daarna met nog wat vragen kon ik bij hen terecht. Telefonische benadering was ook zeer correct.
Tonnie van den Hurk
Heel goed
Edwin, Doetinchem
Goede service bij het aanvaarden van de opdracht tot reparatie. Konden snel en accuraat bij de benodigde gegevens achterhalen. Tevens mijn verzoek om voor 1 a 2 dagen een leenauto tot mijn...Goede service bij het aanvaarden van de opdracht tot reparatie. Konden snel en accuraat bij de benodigde gegevens achterhalen. Tevens mijn verzoek om voor 1 a 2 dagen een leenauto tot mijn beschikking te willen was geen probleem.
Nicole Kraaij
Een bedrijf met een hart. Ben daar nu 2x superfijn geholpen. Voor ons geen ander bedrijf meer.
Ben zeer tevreden
Ulas Acer
Vriendelijke experts. Wat wil je nog meer? Ik ging heen voor een spot repair en kreeg het advies om voor polijsten te gaan. Dit was meer dan de helft goedkoper en het eindresultaat was goed. Kortom:...Vriendelijke experts. Wat wil je nog meer? Ik ging heen voor een spot repair en kreeg het advies om voor polijsten te gaan. Dit was meer dan de helft goedkoper en het eindresultaat was goed. Kortom: ik ging weg als een blije klant
Jos
Goede ervaring, netjes geholpen en auto na reparatie weer “spik en span”
De schade is perfect hersteld en de medewerkers hebben mij vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Wel waren de kosten uiteindelijk behoorlijk hoger dan het vooraf aan de schade expert...De schade is perfect hersteld en de medewerkers hebben mij vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Wel waren de kosten uiteindelijk behoorlijk hoger dan het vooraf aan de schade expert geïndiceerde bedrag en duurde het herstel langer dan vooraf ingeschat.