Top bedrijf, word heel snel en goed!! Geholpen en het werk wat ze leveren is van hoge kwaliteit
Ik heb contact opgenomen met schadebedrijf van Gils via de mail. Daar heb ik een goede reactie op terug ontvangen. Er kon gelijk een afspraak gemaakt worden. Het schadebedrijf gaf ook meteen aan...Ik heb contact opgenomen met schadebedrijf van Gils via de mail. Daar heb ik een goede reactie op terug ontvangen. Er kon gelijk een afspraak gemaakt worden. Het schadebedrijf gaf ook meteen aan wanneer de auto uiterlijk klaar zou zijn, zodat ik er rekening mee kon houden. Toen ik de auto ging ophalen stond hij keurig gepoest klaar. Het was net of ik een nieuwe auto ging ophalen.
Afhandeling van de schade was snel en de geleverde kwaliteit was uitstekend.
Van Gils is voor ons al jaren een hele fijne partner als het gast over klein of groot schadeherstel dat we aan onze auto hebben gehad. Erg sterk en vriendelijk team van auto-herstel...Van Gils is voor ons al jaren een hele fijne partner als het gast over klein of groot schadeherstel dat we aan onze auto hebben gehad. Erg sterk en vriendelijk team van auto-herstel specialisten.
Na een eerste kleine hapering - verkeerd stuk besteld met nieuwe afspraak en vertraging herstelwerkzaamheden tot gevolg - verliep alles vlekkeloos . Zeer vriendelijk onthaal , correcte...Na een eerste kleine hapering - verkeerd stuk besteld met nieuwe afspraak en vertraging herstelwerkzaamheden tot gevolg - verliep alles vlekkeloos . Zeer vriendelijk onthaal , correcte herstelling en zelfs enkele bijkomende werkzaamheden , aan de afgesproken prijs ,uitgevoerd binnen de afgesproken tijd . Wat kan je nog meer wensen ! Warm aanbevolen !
Er wordt netjes gecommuniceerd en keurig gerepareerd
Zeer goed.
Heel goed. De service is goed. De auto is goed gerepareerd.