Tevreden over: Goede ontvangst, reparatie schade zeer tevreden,
Niet tevreden over gemaakte afspraken.

Goed en vriendelijk geholpen

Zeer positieve ervaring. Medewerkers uiterst betrokken om alles zo goed mogelijk te regelen. Schade echt onzichtbaar hersteld. Menselijke benadering vond ik erg prettig. Leen auto voor de tijd dat... Zeer positieve ervaring. Medewerkers uiterst betrokken om alles zo goed mogelijk te regelen. Schade echt onzichtbaar hersteld. Menselijke benadering vond ik erg prettig. Leen auto voor de tijd dat m'n auto in de garage stond.

Netjes geholpen, duidelijke uitleg en ik kon snel terecht.

Vriendelijke benadering, afwikkeling wordt soepel geregeld. Ziet er na reparatie netjes uit en de laatste keer was de auto ook gewassen en ik had een vervangende auto. Prima dus.
Soms kan het...
Soms kan het even duren voordat een onderdeel binnen is. Dan moet je als klant even vinger aan de pols houden om na te vragen, daar zou intern nog een rappel voor kunnen worden gemaakt. Dat is voor mij geen probleem geweest.

Wat het bedrijft zegt doet het ook naar alle tevredenheid schade hersteld.

Uitstekend, goede ontvangst en service. Duidelijke uiteenzetting van wat er allemaal moet gaan gebeuren alvorens de schade te herstellen. Keurig verzorgde leenauto en herstel ruim binnen de... Uitstekend, goede ontvangst en service. Duidelijke uiteenzetting van wat er allemaal moet gaan gebeuren alvorens de schade te herstellen. Keurig verzorgde leenauto en herstel ruim binnen de afgesproken periode. Auto zag er top uit bij het ophalen.