Uitstekende service, afspraken worden nagekomen een de reparatie is prima uitgevoerd!

Uitstekende ervaring. Deskundig ,klantvriendelijk, snel en correct afgehandeld.

Zeer vriendelijke en duidelijke afhandeling van de auto-schade

Mijn eerste keer dat ik een voor mij nieuwe auto laat repareren aan lak/bumberschade. Gelukkig heeft men mij verzekerd dat als men er mee klaar zou zijn dat er niets meer van te zien zou zijn. Na... Mijn eerste keer dat ik een voor mij nieuwe auto laat repareren aan lak/bumberschade. Gelukkig heeft men mij verzekerd dat als men er mee klaar zou zijn dat er niets meer van te zien zou zijn. Na het herstel zag de auto er weer als nieuw uit. Geweldige ervaring. Laagdrempelig bedrijf die volgens mij voor alle accefietjes een oplossing hebben. Ben er als zeer tevreden klant weer weg gereden.

Ik ben heel tevreden! De medewerker was zeer klantvriendelijk, dacht mee in oplossingen en een leenauto was geen probleem. Ook vond ik herstel zeer snel. Toen ik een ander idee had over herstel werd... Ik ben heel tevreden! De medewerker was zeer klantvriendelijk, dacht mee in oplossingen en een leenauto was geen probleem. Ook vond ik herstel zeer snel. Toen ik een ander idee had over herstel werd dit heel snel en meer dan keurig opnieuw gefixt!

Ik ben prima geholpen, alles werd geregeld.

Goede behandeling, duidelijke afspraken en communicatie. Schadeherstel is zeer netjes uitgevoerd.

Super goed vriendelijk personeel en goede service